Veggie to the limit

Wat betreft groenten geen limiet, hoe lekker is dat. Een groot vol bord die je schaamteloos mag opeten. De meesten kozen voor recept en besloot hem maar gelijk te delen vanavond, want hij is super easy en vega.

 

Komt ie dan he 😀

Nodig - 1 persoonsportie (gewoon x aantal personen als je meer eters hebt)
🔹70 gram volkoren pasta (ongekookt)
🔹Grote hand rucola
🔹160 gram courgette in blokjes
🔹50 gram cherry tomaatjes in kwartjes
🔹80 gram mozerella
🔹1 theelepel pesto
🔹Zout en peper naar smaak
🔹Handje taugé
🔹1 eetlepel pijnboompitjes

GO FOR IT
1️⃣Courgette, taugé en tomaat roerbakken.
2️⃣Pasta koken volgens verpakking
3️⃣Mozerella fijn prakken samen met de pesto in grote kom
4️⃣Voeg rucola, wokmengsel en gekookte pasta door elkaar
5️⃣Serveer mengsel op bord en garneer met nog wat rucola en pijnboompitjes. Zout en peper naar smaak toevoegen.

 

Foodfact🥸:
Nog even snel over de taugé. Laatst deelde ik hierover in mijn stories dat het rauw eten van taugé niet zomaar kan. De kans op een voedselvergiftiging is aanwezig door e. Coli en salmonella bacterie. Was de taugé daarom altijd onder stromend water en dompel het in gekookt water. Bewaar altijd in koelkast. Got it? Better safe than sorry ❤️🙋🏼‍♀️

Wist jij dit?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.